Главная » 2014 » Февраль » 24 » Беззаперечні переваги дерев'яних вікон
20:22
Беззаперечні переваги дерев'яних вікон

На сьогодні у будівництві все чіткіше вимальовується тенденція до використання натуральних матеріалів, які створюють комфортний мікроклімат в приміщенні і сприяють поліпшенню здоров'я. І після буму на дешеві пластикові вікна знову спостерігається підвищення популярності дерев'яних конструкцій, сучасні моделі яких не лише ні в чому їм не поступаються, але і мають декілька важливих переваг.


Робиться сучасний дерев'яний віконний профіль з клеєного бруса - тонких висушених дерев'яних ламелей, склеєних між собою і покритих захисними речовинами для максимального продовження терміну служби. Основними породами деревини для виробництва виступають сосна, модрина, дуб, ялина, каштан і бук.


Як склопакет використовуються аналогічні конструкції, встановлюваним в пластикових. Найчастіше використовуються двокамерні склопакети, які складаються з трьох стекол, сполучених алюмінієвим профілем. Між ними знаходиться осушене повітря або інертний газ, який не пропускає повітря ні в одному з напрямів.


деревянные окнаЗа показниками тепло- і звукоізоляцією дерев'яні вікна ні в чому не поступаються пластиковим. А рама настільки ж довговічна завдяки спеціальним речовинам, перешкоджаючим їх деформаціям при зміні рівня вологості і температури. Проте більшість користувачів пластикових моделей зустрічаються з такою проблемою, як випадання конденсату і вогкість на стінах із-за повної герметичності.


З дерев'яними вікнами така неприємність не відбувається, оскільки деревина має унікальні властивості по регулюванню рівня вологості, тому не порушує повітрообміну і виводить з приміщення надлишки вологи. Завдяки цьому в питанні забезпечення комфортного мікроклімату дерев'яні вироби можуть дати серйозну фору пластиковим.


Відхід за профілями з дерева робиться при допомозі настільки ж простих методів, що і за пластиковими. Проте варто відмітити важливу особливість - ремонтопридатність. Тріщини і сколы можна легко прибрати за допомогою шпаклівки і фарбування.


Також не варто забувати про відмінний зовнішній вигляд, який прекрасно гармоніює з іншими дерев'яними елементами : підлогою, меблями і іншими. Вони здатні прекрасно прикрасити інтер'єр будь-якого приміщення.


Джерело ekokiev.ucoz.ua

Категория: Новости строительства | Просмотров: 1499 | Добавил: ekokiev | Теги: дерев'яні вікна, переваги дерев'яних вікон | Рейтинг: 4.5/2
Всего комментариев: 0
[04.04.2023][Новости строительства]
Топпер матрас от Магдек: универсальность, функцион... (0)
[07.01.2023]
Як вибрати матрац для повних людей? (0)
[15.09.2017]
Как правильно подбирать матрац для кровати в состо... (0)
[01.08.2017]
Как правильно обустроить десткую комната, чтобы ре... (0)
[15.05.2017][Новости моды]
Защищаем матрас от влаги (0)
[25.12.2016]
Как приобрести ортопедический матрас, исходя из ве... (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Добавь закладку

Полезное в сети

Информация

Текст Информаций