Главная » 2023 » Январь » 7 » Як вибрати матрац для повних людей?
15:09
Як вибрати матрац для повних людей?

Люди з високою масою тіла часто потребують особливо ретельного підходу до простих питань організації побуту. Для людини з надмірною вагою дуже важливо дати відпочинок хребту та суглобам під час сну. Звичайний спальний матрац для цієї мети не підійде. Мало того, що зайві кілограми викликають втому та знемогу протягом дня, вночі вони також можуть завдавати неприємностей. Якщо постіль не підібрана з урахуванням фізіологічних особливостей сплячого, то і сон на ній не принесе розслаблення, припливу сил, гарного настрою.

На щастя, вихід із цієї ситуації доступний і простий. Ортопедичні матраци Матролюкс, створені з урахуванням особливостей статури повних людей, подарують комфорт та здоровий сон. Асортимент каталогу https://magdek.com.ua/matrasi-matroluxe подібних виробів у наш час дозволяє вибрати конструкцію, оптимальну для будь-якого типу фігури.

Важливі нюанси при виборі матраца

матрасы для толстых людей

У чому різниця між спальним місцем людини звичайної комплекції та володаря пишної фігури? Більшість матраців розраховані на максимальне навантаження 100-120 кг ваги. Під громіздкішим користувачем така конструкція прогнеться. Надмірна деформація полотна зводить до нуля його ортопедичні функції, що є небезпечним виникненням хвороб спини. Таким чином, перший критерій при виборі матраца для людини з надмірною вагою – значення максимального навантаження. Оптимальний варіант - показник 150 кг на одне спальне місце.

Другий важливий момент – зносостійкість конструкції. Добре, якщо матрац по периметру оснащений єврокаркасом - це дозволить уникнути деформації за його активного використання.

Пружинний блок матраца для людей з великою масою тіла має бути розрахований на високі навантаження. Так у матрацах лінійки Матролюкс, пружини захищені особливим екологічним матеріалом. Він запобігає виходу осередків з ладу, тим самим забезпечуючи довгі роки служби матраца. Товщина та жорсткість спального покриття мають важливе значення. Чим вище ці два показники, тим менше буде просідати поверхню, створюючи небезпечний для хребта "ефект гамака". Тверде міцне полотно має рівномірно розподіляти тиск тіла по поверхні, забезпечуючи здорове положення спини, тазу та кінцівок.

Класифікація матраців Матролюкс: склад, жорсткість, функціонал

Зіткнувшись із проблемою вибору матраца, людина постає перед вельми широким асортиментом сучасного ринку. Навіть спеціалізовані конструкції вузького призначення можуть бути поділені на підгрупи. Найбільш загальна класифікація матраців: наявність пружинного блоку. Ті моделі, у яких він відсутній, називають безпружинні. Такі матраци матролюкс також можуть мати ортопедичні властивості, але при вазі понад 120 кг краще віддати перевагу класичному варіанту. - на основі металевих пружин. Замість них, або як їхнє посилення, може бути використана кокосова койра. Це натуральний матеріал високої жорсткості, що надійно забезпечує підтримку хребетного стовпа уві сні.

Вибір матраца для повних людей

матрас роуз матролюкс

Ідеальний варіант поєднання кокосового волокна та пружинного блоку - матрац Роуз Матролюкс. У ньому взаємодіють жорсткий інтелектуальний блок IQ Spring та прошарки Біо кокосу. Додатковий захист з термоповстя Eco felt перешкоджає зносу матраца. Однією з головних характеристик ортопедичного матраца є його жорсткість.

За цією ознакою розрізняють такі види:

  • Жорсткий матрац.
  • Середня жорсткість.
  • М'яка.

Для повних людей рекомендуються матраци високого рівня жорсткості, саме вони повною мірою зможуть здійснювати найважливішу функцію – підтримку м'язів спини та хребта. Однак надмірно тверде покриття також має свої недоліки. М'які тканини на тілі повної людини, як правило, більш схильні до затікання під час сну.

Оптимальний варіант для вирішення цієї проблеми - вибір матраца з жорстким пружинним блоком та прошарком м'якого наповнювача. Так у матраці Скай Матролюкс пружинний блок покритий кількома шарами термоповсті і перфорованого латексу. Вони роблять матрац м'яким та приємним на дотик, а також дозволяють йому зберігати свою вихідну форму. Ще один важливий фактор при виборі матраца: дотримання сезонності. Моделі можуть бути оснащені опцією «зима-літо» чи системою клімат регуляції. Люди з надмірною вагою реагують на перепади температури активніше, ніж інші. Тому варто вибрати матрац, який забезпечить стабільний клімат спального місця будь-якої пори року.

Матраци Матролюкс для повних людей: коротко про головне

Уві сні людина проводить третину свого життя, а значить варто подбати про свій комфорт у цей період. Людям великої комплекції варто приділити подвоєну увагу облаштуванню свого ліжка. Найважливіший показник - навантаження на спальне місце, оптимальне значення - 150 кг. Пружинний блок – основа матраца. Варто вибрати жорсткий, але звернути увагу до наявності додаткових шарів. Важливо ретельно підійти до питання наповнювача, адже саме від нього залежить, наскільки ефективною буде підтримка спини. Міцність конструкції, захист пружин та каркасу - запорука якості та довгих років служби.

Зайва вага часто може бути джерел проблем зі здоров'ям. Правильно підібраний матрас Матролюкс в каталозі https://magdek.com.ua/matrasi-matroluxe інтернет магазину "Магдек" здатний полегшити навантаження на спину, розслабити м'язи, подарувати приплив сили на день. Глибокий сон без шкоди для спини – найважливіша складова здоров'я всього організму.

Просмотров: 20919 | Добавил: ekokiev | Теги: матрас | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
[04.04.2023][Новости строительства]
Топпер матрас от Магдек: универсальность, функцион... (0)
[07.01.2023]
Як вибрати матрац для повних людей? (0)
[15.09.2017]
Как правильно подбирать матрац для кровати в состо... (0)
[01.08.2017]
Как правильно обустроить десткую комната, чтобы ре... (0)
[15.05.2017][Новости моды]
Защищаем матрас от влаги (0)
[25.12.2016]
Как приобрести ортопедический матрас, исходя из ве... (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Добавь закладку

Полезное в сети

Информация

Текст Информаций