Главная » 2014 » Февраль » 24 » Переваги газобетонних блоків
20:14
Переваги газобетонних блоків

Якщо детально розглянути переваги газобетону, то можна своїми очима переконатися в тому, що його популярність, яка росте з року в рік, цілком обгрунтована.


Головною перевагою такого матеріалу є його пориста структура, яка утворюється при твердінні води, кремнеземневого компонента, води і спеціального газообразователя. Завдяки ній матеріал має відмінні показники по теплоізоляції, оскільки пори заповнені повітрям, яке є найкращим теплоизолятором. Також така структура забезпечує незначну вагу при великій міцності, завдяки чому істотно полегшується транспортування і монтаж блоків.


Також можна істотно заощадити на зведенні фундаменту, який піддаватиметься набагато меншим навантаженням в порівнянні із спорудами з каменю або цеглини. Важливою гідністю також є простота обробки матеріалу, яка може бути зроблена за допомогою звичайного побутового інструменту.


газобетонні блокиІдеальна геометрична форма блоків забезпечує можливість використання клейового складу замість традиційного розчину. Клей істотно зменшує шви між блоками і дозволяє заощадити засоби на підготовку розчину. Також не варто забувати і про доступну вартість блоків, що дозволяє побудувати такий будинок навіть молодим сім'ям.


В процесі облаштування будинку застосовується монолітно-стрічковий фундамент. Для цокольного поверху використовуються такі ж блоки, проте що мають велику товщину - не менше 50 см Після гідроізоляції цоколя можна приступати до кладки першого ряду блоків. Зверніть увагу, що для облаштування фундаменту і першого ряду блоків не можна використати клей, тільки цементний розчин для забезпечення міцності і надійності основи.


Усі інші ряди блоків виставляються просто і швидко завдяки їх великому розміру і незначній вазі. Тому за порівняно короткий проміжок часу і при порівняно невеликих витратах можна отримати якісне, надійне і довговічне житло, яке може прослужити до 60 років без необхідності ремонту або реконструкції.


Джерело ekokiev.ucoz.ua

Категория: Новости строительства | Просмотров: 5468 | Добавил: ekokiev | Теги: переваги газонних блоків, газобетонні блоки | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
[04.04.2023][Новости строительства]
Топпер матрас от Магдек: универсальность, функцион... (0)
[07.01.2023]
Як вибрати матрац для повних людей? (0)
[15.09.2017]
Как правильно подбирать матрац для кровати в состо... (0)
[01.08.2017]
Как правильно обустроить десткую комната, чтобы ре... (0)
[15.05.2017][Новости моды]
Защищаем матрас от влаги (0)
[25.12.2016]
Как приобрести ортопедический матрас, исходя из ве... (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Добавь закладку

Полезное в сети

Информация

Текст Информаций